Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Levensbegeleiding

Woensdag, 13 September 2023
14:00-16:00

Onbewust werken we in het dagelijks leven gevoelens weg. Worden we minder sensitief. Is er geen tijd. Een diagnose zoals kanker kan je ook wakker maken aan wat nu écht belangrijk voor je is.

Thuisvaart geeft verschillende vormen van levensbegeleiding. Deze vormen van levensbegeleiding verbinden zich vaak met levenskunst en dit gaat vooral om de verbinding met jezelf. Zeker als je leven overhoop komt te liggen zoals bij verlies van gezondheid. Juist dan vraagt het om te kijken welke keuzes gemaakt kunnen worden, die de kwaliteit van leven vergroten, zelfs wanneer de energie beperkt is. Of juist wanneer de energie beperkt is.

Zodra hoofd en hart gaan samenwerken, biedt dat de kans op een Thuisvaart. En Thuisvaart is wederom de verbinding met jezelf. Zo kun je – met alle beperkingen die er mogelijk zijn – toch kapitein worden of blijven op jouw schip. Deze zal daardoor in rustiger vaarwater terechtkomen, ongeacht de koers.
Wij willen je een plek bieden om waarheidsvol en eerlijk te kijken naar wat er nodig is. Naar jouw wensen en invloed.

Nic werkt intuïtief, praktisch en vanuit het hier en nu.
En vooral met heel veel liefde. Wil je hem ontmoeten? Dat kan elke tweede woensdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur (een afspraak van 30 minuten).

Locatie
Adamas
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Begeleiding
Nic Oosterveer

Kosten
Geen

Aanmelden
  • In het huis
  • Telefonisch via 0252-680233
  • Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Terug