Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Samen Sterk bij Kanker (voor kids)

Woensdag, 15 November 2023
14:30-16:00

Bijeenkomst 1: Dit Ben Ik!

Aan de hand van een zelfportret stellen we ons aan elkaar voor (je hoeft niet creatief te zijn, het mag op geheel eigen wijze) en we spelen een samenwerkingsspel.

Deze bijeenkomst is de eerste van een serie van 7 bijeenkomsten en is onderdeel van het Gezinsprogramma Samen Sterk bij Kanker, een programma voor kinderen en hun ouder(s) waar (samen) weten, praten, voelen en doen centraal staan.

Als een van de ouders in een gezin kanker krijgt, heeft dit z'n weerslag op het hele gezin. Hoe ga je als kind, als partner en als gezin om met de stress, de emoties en de zorgen? Het programma Samen Sterk bij Kanker is een programma, waarin gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar, samen met lotgenoten, een passende manier van omgaan met de ziekte kunnen ontwikkelen.

Het totale programma bestaat uit een reeks van 7 bijeenkomsten op woensdagmiddagen van elk 1½ uur (14.30 tot 16.00 uur).
Data:
• 22 maart (info voor ouders en kinderen)
• 5 april
• 19 april
• 17 mei
• 7 juni
• 21 juni
• 5 juli

Wil jouw kind, of willen jullie als gezin een keer op proef deelnemen? Ook dan ben je welkom!
Tijdens de bijeenkomsten voor alleen de kinderen zijn ouders ook welkom voor een kop koffie/thee, een luisterend oor en/of ontmoetingen met elkaar (in een andere ruimte).

Tijdens deze serie bijeenkomsten wordt gezorgd voor een mooie mix van activiteiten, het verstrekken van informatie, samen (leren) praten en voelen. Zo blijft het voor iedereen toegankelijk en interessant.

Locatie
Adamas
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Begeleiding
Diane Dijkgraaf, geregistreerd therapeute van Kleurkracht Kinder- en jeugdtherapie en Gabrielle Hillebrand (Adamas).

Kosten
Gratis

Aanmelden
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug