Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Goede voeding bij kanker

Donderdag, 30 November 2023
10:30-12:30

Ziek zijn is topsport. Ziek zijn en de daarbij behorende behandelingen kosten jouw lichaam veel energie. Je levert iedere dag een top prestatie. Eten en drinken is daarom extra belangrijk. Dat betekent niet alleen dat jouw lichaam meer voedingsstoffen nodig heeft, maar ook de juiste voedingsstoffen.

Wacht niet tot je problemen krijgt met eten en drinken, maar start zo start zo snel mogelijk met goed eten. Mensen met kanker kunnen te maken krijgen met vermoeidheid, onbedoeld gewichtsverlies of – toename, weinig eetlust, misselijkheid, obstipatie, geur- en smaakverandering en kauw- en slikproblemen. Door goed en eiwitrijk te eten kunnen deze klachten worden vermindert en soms zelfs worden voorkomen. Zo voel je je fitter tijdens en na de behandeling.
Tijdens deze informatie bijeenkomst neemt Sacha je mee met wat zijn goede voedingstoffen, je hoort het en gaat het ook proeven.

Locatie
Adamas
Eugenie Prévinaireweg 61
Nieuw-Vennep

Begeleiding
Sacha Lichthart, diëtist en voedingswetenschapper

Kosten
Gratis

Aanmelden
Telefonisch via 0252-680233
Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In het huis

Terug