header ride

Ride for the Roses

Fiets mee voor Adamas!

Op zondag 1 oktober wordt in Aalsmeer de jaarlijkse Ride for the Roses gereden: een fietsevenement dat in het teken staat van gezond bewegen voor iedereen die is geraakt door kanker. De organisatie heeft de mooiste routes voor je uitgestippeld, die je langs culturele, historische en natuurrijke hoogtepunten als de Westeinderplassen en het Groene Hart voeren. Er valt onderweg dus genoeg te zien. En je kunt er ook nog eens een goed doel in de regio mee steunen. Een deel van de opbrengsten is namelijk bestemd voor centra voor leven met en na kanker in de regio, waaronder Adamas. Deze centra ondersteunen mensen met kanker en hun naasten bij het behouden of (her)vinden van hun veerkracht en kwaliteit van leven. Hoe we dat doen, lees je op deze website. 

Rijd op 1 oktober voor een roos uit liefde voor een dierbare
Of je nu met je kinderen op de stadsfiets stapt voor de 25 kilometer of de 100 kilometer op de racefiets rijdt: we doen het samen.

Hoe kom je in actie?
1. Meld je aan bij Team Adamas op de website van Ride for the Roses.
2. Laat je sponsoren door familie, vrienden, collega's en iedereen die Adamas een warm hart toedraagt.

Kan je niet deelnemen maar wil je ons wel steunen? Direct doneren kan ook. Alle opbrengsten komen 100% ten goede aan de ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten.

Dankjewel voor je steun en natuurlijk… veel plezier op 1 oktober! En als je in de buurt bent.. kom dan vooral even langs bij onze kraam.