Gebreide borstprotheses nu gratis online te bestellen bij Adamas

Knitted Knockers

knitted knockers
Eens per maand breien gasten van het Adamas Inloophuis, allemaal zelf met kanker geconfronteerd, zachte borstprotheses voor vrouwen met een hele of gedeeltelijke borstamputatie. Deze zogenoemde Knitted Knockers zijn een welkome afwisseling voor de siliconen protheses. Gebreide borstprotheses zijn zacht, comfortabel en mooi. Ze kunnen in elke maat en kleur worden gemaakt, passen in een gewone bh en voelen als een echte borst.

Gerry van Amersfoort is een van de dames die deze borstprotheses breit. “Via Adamas kwam ik bij de breigroep, die één keer per maand bijeenkomt. Omdat ik niet kan stilzitten, zit ik thuis ’s avonds ook vaak te breien. Ik brei de borstprotheses in allerlei verschillende kleuren en kleurcombinaties, en met een mooie tepel om ze zo echt mogelijk te laten lijken. Zelf mis ik beide borsten. De siliconen protheses die je in het ziekenhuis krijgt, vond ik veel te zacht, en de protheses die je later krijgt aangemeten, veel te zwaar. Deze gebreide protheses zijn veel comfortabeler. Je kunt er zelf extra vulling indoen of uithalen, waardoor je ze echt goed op maat kunt maken. Voor vrouwen die graag zwemmen maak ik gebruik van speciaal, synthetisch materiaal en vulling die snel droogt en beter in model blijft als het nat wordt.”

Online bestellen
Sinds kort zijn de gebreide borstprotheses in elke gewenste maat en kleur online te bestellen. Deze borstprotheses zijn gratis en worden mooi ingepakt samen met achtergrondinformatie en een strippenkaart voor drie gratis activiteiten bij Adamas. Je ontvangt bericht van ons wanneer de protheses klaar zijn en bij Adamas Inloophuis opgehaald kunnen worden.