Zwemmen voor mensen met kanker

Iedere dinsdag en donderdag kunnen mensen met kanker wekelijks zwemmen bij de Estafette in Nieuw-Vennep of de Tweesprong in Roelofarendsveen

Zwemmen 250 x

“Mijn lichaam is niet meer hetzelfde als voor de kanker. Ik voel mij heel de tijd moe. Vroeger liep ik 2 x per week hard. Nu ben ik blij dat ik naar het winkelcentrum kan wandelen voor een boodschap”. : Dit horen wij vaak “zegt Annelies Osinga, leidinggevend Coördinator Adamas Inloophuis.
Het Adamas Inloophuis is de plek waar mensen geconfronteerd met kanker terecht kunnen om weer in hun kracht te komen. Door activiteiten als zwemmen, wandelen of yoga. Maar ook creatieve activiteiten, verwenmomenten, lotgenotengesprekken of informatie en lezingen.

Zwemmen voor mensen met kanker
Zwemmen of kleine bewegingen in het water onder begeleiding van een fysiotherapeut is een fijne manier om weer conditie op te bouwen en te ontspannen. In een beschermde omgeving kan er deelgenomen worden aan oefeningen en/of begeleidend zwemmen om weer op krachten te komen of te blijven. Na deze inspanning is er ruimte om te praten met lotgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Dinsdag: Zwembad de Estafette in Nieuw Vennep van 10:00 - 11:00 

Donderdag: Zwembad De Tweesprong, van 10:00 - 10:45

Kosten: € 9,00 incl. koffie en toegang zwembad

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.