Verwenmoment voor vrouwen met borstkanker

3 juni organiseren wij, n.a.v. bezoek van Evelien van der Werff, een verwenmoment voor vrouwen met borstkanker.CO aan tafel
Evelien heeft zelf 2 keer borstkanker gehad en schreef hier 2 mooie boeken over. Haar 1e boek “Routeplanner door de jungle van kanker” staat al in onze bibliotheek en 3 juni komt ze haar 2e boek langsbrengen “dit boek brengt geluk”. Maar ze doet meer! Vanaf 25 mei fietst ze in 6 weken langs alle 75 inloophuizen om geld in te zamelen en om meer bekendheid te geven aan inloophuizen. Op 3 juni komt ze bij Adamas langs. Een reden voor een klein feestje dachten wij en daarom rollen we de rode loper voor haar, maar ook voor jou uit.

 Wat bieden we je aan deze dag. Je kan overal aan meedoen, mits je je aangemeld hebt.

10.00 – 16.00 uur Lotgenoten contact

Ook zo’n behoefte om weer eens met andere vrouwen te praten die in hetzelfde schuitje zitten? Dan hopen we dat je langs komt. 

10.00 – 16.00 uur Informatiepunt
Wat kunnen we nog meer bieden? Duik eens in onze bibliotheek waar tal van mooie boeken staan. We hebben Heart Pillows en Knitted Knockers en nieuwe activiteiten die wellicht voor jou fijn zijn om te beoefenen.

10:30 -11:30 Online koffie moment
We kunnen voorstellen dat je toch nog liever thuis wilt blijven. Vind je het leuk om online met lotgenoten in contact te komen, zoom dan om 10:30 in via https://zoom.us/j/5744578542

Ontmoet Evelien vd Werff
Evelien komt rond 12:30 aan bij Adamas. Tijdens de lunch vind ze het fijn om met o.a. gasten en vrijwilligers te praten. Om 14:00 uur stapt ze weer op de fiets om naar het volgende inloophuis te fietsen. Zin om een broodje met haar mee te eten?

14.00 – 15.00 uur Man op de Mammapoli
Jaap Luikenaar heeft een boek geschreven als partner van een borstkankerpatiënt. Het gaat over zijn eigen ervaringen en
hij is aanwezig voor een tafelgesprek mocht jij of je partner daar interesse in hebben.

11.00 – 15.00 uur CreaTietCreaTiet

Schrijf je in voor deze leuke creatieve activiteit : CreaTiet

11.00 – 15.00 uur Huidverzorging & Make-up
Sandra geeft je persoonlijk advies, praktische tips en je wordt mooi opgemaakt

10.00 – 16.00 uur Voetmassage
Ontspan nog even extra met een heerlijke voetmassage

We hopen dat je zin hebt gekregen om je in te schrijven voor een heerlijk ontspannend dagje.

Meld je a.j.b. aan vóór vrijdag 28 mei a.s. en aan welke activiteit(en) je wilt deelnemen. Dit kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM