Weet jij wat jij wilt?

Bardo en Adamas Inloophuis nodigen je uit om met elkaar van gedachten te wisselen over een belangrijke vraag: Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?

In gesprek met de burgerDat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Nadenken en praten over de laatste levensfase met mensen in je omgeving is belangrijk, ook voor wie niet ziek of zorgbehoevend is. Daarom organiseren Bardo en Adamas Inloophuis de komende tijd 6 bijeenkomsten om met elkaar te praten over keuzes en wensen in de laatste fase die bij jou passen. Iedereen is welkom om over dit onderwerp mee te praten.


In gesprek over levensvragen                                                                     
Om met elkaar een goed gesprek te voeren heb je informatie nodig. Bardo en Adamas bieden die informatie en praten over je vragen, zorgen of afwegingen rond het levenseinde. Zoals: hoe heb ik eigenlijk geleefd? Wat is belangrijk voor je wanneer je gezondheid achteruit gaat? Hoe is het met mijn naasten en wat weten zij van mijn wensen? Niet alledaagse vragen waar we graag met je over in gesprek gaan. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan de gratis bijeenkomsten.


Wanneer en waar vinden de bijeenkomsten plaats?                                                 
De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 15.00-17.00 uur op de volgende data:
1 november 2021 bij Bardo
29 november 2021 bij Adamas
31 januari 2022 bij Bardo
7 maart 2022 bij Adamas 
4 april 2022 bij Bardo
25 april bij Adamas

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van In gesprek met de burger en welke bijeenkomst je bij wilt wonen.

Adres Bardo: Burg Jansoniushof 11, Hoofddorp
Adres Adamas: Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw Vennep

Landelijk onderzoek 
Vanuit het ministerie ZonMw is er een landelijk onderzoek gestart naar “waar heeft de burger behoefte aan wanneer de laatste levensfase aanbreekt”. Laatste levensfase wordt ook wel palliatieve fase genoemd en kan langer dan een jaar zijn, maar de persoon weet helaas dat hij/zij uitbehandeld is en niet meer zal genezen. Er is een groot landelijk palliatief netwerk, alleen weten veel mensen dit niet te vinden. Wij zijn benieuwd wat jij nodig denkt te hebben wanneer jouw laatste levensfase aanbreekt. De gespreksbijeenkomsten worden georganiseerd door Amsterdam UMC.  Bardo en Adamas Inloophuis dragen daaraan actief bij in regio Amstelland & Meerlanden, in samenwerking met het Spaarne Ziekenhuis en de huisartsen.

Wij ontmoeten je graag!