CTS GROUP beweegt met Adamas mee

Beweging zit bij  CTS GROUP verankerd in het DNA. Als logistiek dienstverlener met een focus op ontwikkeling, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk constant in beweging. De organisatie voelt dan ook een sterke verbintenis met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Miriam de Groot, commercieel directeur: “Veel mensen in Nederland krijgen direct of indirect te maken met de ziekte kanker. Het Adamas Inloophuis kan hierbij een waardevolle rol spelen. Bovendien wordt het huis gedragen door de vele vrijwilligers die zich hier dag in dag uit voor inzetten. Graag dragen wij hier ook ons steentje aan bij. De ondersteuning van het bewegingsprogramma is wat ons betreft een perfecte match.”

Vitaler leven met en kanker
Vitaler leven met en na kanker is een belangrijk programma binnen Adamas. Naast de vele bewegingsactiviteiten, zoals zwemmen, powerwalken, wandelen en pilates bieden we ook tal van ontspanningsmogelijkheden aan als meditatie en ademhaling, restorative yoga en massages. Daarnaast zijn we in 2020 begonnen met de Positief Fit Challenge waarin deelnemers met elkaar en individueel aan de slag gaan om meer inzicht te krijgen in een positeve en gezondere levensstijl. 

Blij met de samenwerking
Annelies Osinga, leidinggevend coördinator van het Adamas Inloophuis, is verheugd over de samenwerking. “Het is ontzettend fijn dat een bedrijf als CTS GROUP de toegevoegde waarde ziet van ons inloophuis. Niet alleen voor alle inwoners van de regio, maar ook voor hun eigen medewerkers”. 

Adamas Beweeg Challengebanner abcIn september lanceerde wij de Adamas Beweeg Challenge waarin we bedrijven en inwoners opriepen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen voor Adamas. Door een activiteit te doen die wij organiseerden (bijv. yoga op het strand, spining marathon, militaire bootcamp),  een mooie wandeling te maken of zelf iets te bedenken. CTS Group gaat hieraan meedoen en gaat voor haar medewerkers verschillende bootcamps organiseren en doneert voor iedere bootcamp een bedrag aan Adamas.